۱۳۸۷ آذر ۲, شنبه

آزادی در توهین به رفسنجانی


واکنش های احمدی نژاد علیه انتقادهای گاه و بیگاه رفسنجانی از برنامه های اقتصادی وی، غالبا با توهین و پرخاش و نوعی بی حیایی همراه بوده است! آخرین نمونه آن، واکنش این رییس جمهور اصولگرا به اظهارات چندی پیش رفسنجانی بود که طی آن رفسنجانی از برخی برنامه های اقتصادی جاری در کشور به عنوان "گداپروری" یاد، و آن ها را مورد انتقاد قرار داده بود. واکنش احمدی نژاد در جریان سخنرانی اش در زنجان بروز کرد که طی آن اظهار داشت: "اگر اين يارانه‌‏ها را افرادي مثل شما که جيب خود را پر کرده‌‏ايد و شکم‌‏هايتان را سير کرده‌‏ايد، بخوريد، گداپروري نيست ولي اگر به مردم بدهيم گداپروري قلمداد مي‌‏شود؟" نکته جالب آن است که چندی قبل آیت الله جوادی آملی نیز در قم از اداره کشور به سبک کمیته امداد انتقاد کرده بود ولی شعله خشم احمدی نژاد دامن او را فرا نگرفت! عصبانیت های چنینی احمدی نژاد از اظهارات رفسنجانی بیشتر از آن که ناشی از اعتقاد احمدی نژاد به درستی برنامه هایش باشد، از هراس وی از نفوذ کلام رفسنجانی در جامعه حکایت دارد چه آن که هر اندازه رفسنجانی این انتقادها را محدود به مجامع علمی و تخصصی کرده و می کند، آن چنان که این بار اخیر نیز چنان کرد، احمدی نژاد حمله به رفسنجانی را به سخنرانی های عمومی خود محول می کند. صدا و سیما عموما انتقادهای رفسنجانی را سانسور می کند ولی اظهارات احمدی نژاد در سفرهای استانی به لحاظ پخش مستقیم اگر چه ممکن است برجسته نشود، ولی به هر حال به طور کامل از رادیو و تلویزیون پخش می شود. فراتر از این که این رفتار مدعی اسلام و ارزش ها تا چه حد منطبق بر معیارهای اخلاقی است، به نظر می رسد احمدی نژاد فراتر از هر هشداری، در توهین به رفسنجانی احساس آزادی بدون حد و حصری می کند. چنین شیوه ای بی شک نه تنها به بهبود اخلاق سیاسی در جامعه بحران زنده کنونی کمکی نمی کند، بلکه بر آتش بی نزاکتی در بین فعالان اجتماعی و سیاسی خواهد افزود.

۵ نظر:

  1. توقع نزاکت از رئیس دولت نهم مصداق این ضرب المثل است که " تربیت نا اهل را چون گردکان بر گنبد است"

    پاسخ دادنحذف
  2. قبل از احمدی نژاد هم خیلی از امثال وی به رفسنجانی فحش دادند و تهمت زدند. اما همه ملت ( چه آنهایی همکاری کردند و چه آنهایی که نکردند) دارند تاوان می دهند.
    در هر حال بزار فحشش رو بده که ان شاالله کمتر از یکسال از خداییش مونده

    پاسخ دادنحذف
  3. در هر صورت مردم از آخوند بدشان میاد. احمدی نجات هم با توهین محبوبیت کسب می کنه!

    پاسخ دادنحذف
  4. عکس العمل رفسنجانی هنگام پخش حرفهای احمدا نژاد
    در حالیکه با همون ژست همیشگیش رو صندلی لم داده ، یه نیم نگاهی به صفحه تلویزیون می اندازه و یه لبخند -پوزخند- خیلی آروم ، یه کم خودش رو رو صندلیش جابجا میکنه ، یه لقپ از چایی و بعد ... دکمه خاموش

    پاسخ دادنحذف
  5. سلام محمد
    چرا هستی ناراحت؟
    مطمئنا این شعار یادته که
    .مخالف هاشمی دشمن پیغمبراست.
    کسی که اون موقع این تخم لق رو میکاشت امروز هم بایستی محصولش رو درو کنه
    نه
    چنان بالا نشتنی چنین استخوان شکستنی هم داره
    قربانت حمید

    پاسخ دادنحذف