۱۳۸۵ آذر ۱۸, شنبه

تصور کن

ترانه "تصور کن" سیاوش قمیشی را خیلی دوست دارم . به گمانم در میان انبوهی از بیهوده هایی که هر روز به گوشمان می خورد، شنیدن چنین ترانه ای یک هدیه بزرگ هم به گوش مان باشد، هم به دل مان و هم به هنر متعالی. "تصور کن" را اینجا گوش کنید ...و یا اینجا (ترانه شماره چهار از آلبوم روزهای بی خاطره) /ا

۵ نظر:

  1. ترانه بسیار قشنگیه... من هم غرق لذت میشم از شنیدنش

    پاسخ دادنحذف
  2. yek sal dir ahango kashf kardi sal e pish in moghe ahang gol karde bod

    پاسخ دادنحذف
  3. سلام محمد عزیز نوشته پایینی ات خیلی تحت ناثیر قرارم داد . گاه تو زندگی بقول خودت یک مشت آهن و پلاستیک چقدر برای آدم معنی پیدا میکنه بخاطر تمام خاطراتی که همیشه قسمتی ازش بوده . چقدر قشنگ توصیف کردی ...اشک تو چشمهام جمع شد . ماهم یک ماشین پژوی آبی متالیک داشتیم که دزدیندش و بعداز مدتها اسکلتش یه جایی ته یک دره پیدا شد ...چه خاطرات که با اون ماشین نداشتم . سبز باشی .

    پاسخ دادنحذف
  4. نمیدونم چرا نمیشه کامنت گذاشت ...دوبار کامنت گذاشتم و هر دوبار ناپدید شدند .

    پاسخ دادنحذف
  5. سلام محمد عزیز . اولین باری که شنیدمش گریه امانم نداد . و هنوز هم وقت شنیدنش بغض می کنم . تصوراتی که سیاوش زمزمه شان می کند آرزو های هر انسانی ست که زندگی را دوست دارد و به زندگان احترام می گذارد ... به روزم و منتظر .

    پاسخ دادنحذف