از کدام دکمه کت را بستن و کدام را نبستن و چه جورابی نپوشیدن و پوشیدن تا نحوه پذیرایی و چیدن میز در تعاملات رسمی اداری و سازمانی پروتکل و اصل و اصول دارد.
در کشور ما بیاعتنایی به این پروتکلها یا ناشی از بیاطلاعی است و نبود آموزش یا ناشی از تعبیر این بیتوجهیها به سادهزیستی و انقلابیگری.
بعد از بیش از بیست سال حضور در بسیاری از جلسات و دیدارهای رسمی و غیررسمی، بالاخره هفته پیش در اتاق رئیس اتاق بازرگانی زنجان دیدم که کاردهای میوهخوری روی همه پیشدستیها را درست و طبق اصول چیدهاند؛ دسته کارد به سمت مهمان، سمت راست!
توجه به چنین جزئیاتی توسط سازمانها، به کارکنان و مراجعان پیام مقابله با شلختگی میدهد. واضح است: برای ارتقای کارآمدی چنین جزئیاتی لازم است و البته که کافی نیست.
دیسیپلین کارآمدترین سازمانها در مقیاس جهانی جلوی چشم است.
۱۴۰۳ آذر ۶, سهشنبه
پروتکل
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر